Vores serviceafdeling er landsdækkende. Vi har særlig fokus på hurtig responstid og kvalificeret support ved besøg af vores serviceteknikere. Vi har eget lager som sikre dag-til-dag levering af forbrugsstoffer.

 

Udover kundens udstyr, dækket af Digital Group's serviceaftale, er vores tekniker-team også uddannet og kvalificeret til service på øvrige mærker og produkter.

 

Vores løsninger kan automatisk sikre leverancer af forbrugsstoffer og reservedele.

 

Udover teknikere, som hele tiden er på farten, så har vi også de rette personer siddende i vores Call Center. Her er de altid klar til at yde telefonisk, såvel som remote support til kunderne.

 

For yderligere spørgsmål om vores serviceafdeling, er du velkommen til at kontakte vores servicechef Alfred Enggaard Rasmussen på telefon 66 14 06 66.Læs mere om kundeforholdet mellem Digital Group og kunden i forhold til GDPR

 

Scan to mail - as a service

Som en del af serviceaftalen kan tilkøbes muligheden for at scanne til mail igennem vores server. I forhold til reglerne om behandling af persondata, betyder det, at Digital Group kan blive databehandler i henhold til Persondataforordningen. I disse tilfælde har du som dataansvarlig behov for en databehandleraftale med Digital Group. 

 

Databehandleraftalen vedrørende scan to mail - as a service, kan downloades her.

Databehandleraftale

 

 

 


Tilmeld Afmeld