Scan, automatiser og optimer

Workflow'et med Autostore

 

Autostore styrer indsamling og sikker levering af dokumenter til forretningsapplikationer og er velegnet til alle, som vil undgå manuel dokumenthåndtering med risiko for fejl.

 

Håndterer du fx fakturaer, reklamationer, ansøgninger eller ordrer, kan AutoStore automatisere processerne med henblik på at reducere omkostninger, forbedre driftseffektivitet og understøtte overholdelse af love og regler.

 

AutoStore bruger din eksisterende infrastruktur. Det vil sige, at Autostore samler information fra MFP-enheder, FTP-steder, mails, faxservere, mapper, Office-programmer, computere, XML-datastreams og andre kilder. Data behandles efter ønsket workflow: Indscannede billeder forbedres, tekst kan konverteres, og stregkoder kan aflæses for at lette genfinding. Dokumenterne sendes til destinationer som mail, fax, DMS og FTPsteder. Det hele med et tryk på en knap.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print smart og få fortroligt print med printbesparelser
og et støre overblik


I kender til printkøer, bunker af uafhentet print i printrummet og fejlprint af fortrolige dokumenter. Men det overrasker de fleste, at omkring 40 % af al print består af e-mails og webprint samt at 20 % af al print havner direkte i papirkurven. Med YSOFT SAFE får I styr på printet og henter besparelserne ved at printe smart.

Pull Print, regelbaseret print, betalingsprint eller Print Tracking. Uanset hvilke behov virksomheden har, er det enkelt at skræddersy en løsning. Systemet er modulopbygget, hvilket sikrer kunden den optimale licensaftale. Ønsker du en detaljeret beskrivelse af samtlige moduler, kan den rekvireres hos vores salgsafdeling.

 

Tilmeld Afmeld