Digital Group har arbejdet med printere, scanning og dokumenthåndtering i mere end 15 år, og derfor har vi (næsten) hørt alle de spørgsmål, der er at stille om printere.

 

Og hos os kan du få svar på dine spørgsmål. Ærlige og reelle svar.

Vi kan tilbyde hurtige her-og-nu løsninger til din virksomhed, så du hurtigt kan få det hjem, du har brug for.

 

Vi tror på et langt og godt samarbejde

 

Men vi vil faktisk hellere indgå et længerevarende samarbejde med vores kunder, hvor vi sammen får afdækket det reelle printerbehov og finder den løsning, der er mest økonomisk. For vi kan godt afsløre, at det sjældent er den billigste printer, der giver den bedste økonomi.

 

Har vi et samarbejde, kan vi også sørge for, at du aldrig løber tør for blæk og toner med vores nye toner- og blækagent.

 

Vi har et tæt samarbejde med nogle af de største producenter indenfor branchen som HP, Canon og Brother. For dig som kunde betyder det, at vi kan give dig en uvildig rådgivning om valget af printer til jeres dokumenthåndtering.

 

Vi har en lang række kunder, som år efter år viser os den tillid at have en serviceaftale med os, som sikrer print til en fast, aftalt og lav pris hver eneste gang.

 

Vi ser ikke os selv som ”bare” en leverandør af print, scan og dokumenthåndtering. Vi sætter en ære i at være både sparringspartner og rådgiver, som kan vejlede og forklare fordele og ulemper i et almindeligt sprog.

 

Landsdækkende service på printere

 

Serviceafdelingen hos Digital Group er landsdækkende, og vi tilbyder en hurtig respons, så du er sikret en optimal oppetid. Kompleksiteten i vores produkter kan være stor, så derfor er det vigtigt, at vores kunder har tillid til os og de teknikere, der kommer i deres virksomheder for at servicere printerne.

 

Digital Group blev grundlagt i 2001, og firmaet er ejet af Rasmus Højfeldt og Kasper Laurits Hansen Happel. Vi har hovedsæde i Odense, og så har vi en afdeling i Aarhus og en i Esbjerg, hvor Mikael Rud er medejer.


 

 

Profilbrochure 

 

Læs vores profilbrochure online

 

 

Tilmeld Afmeld