Primære producenter er Konica Minolta, Xerox og HP

 

Digital Group samarbejder med markedets førende kopi- og printproducenter.

Det er din sikkerhed for den højeste kvalitet, den bedste driftsikkerhed og den nyeste teknologi. 

 

 


     

Xerox

Vores samarbejde med Xerox er unikt, da vi som en af de få virksomheder i Danmark er certificeret Xerox Authorised Reseller. Udover at være en af de få leverandører, som kan levere Xerox's produkter, kan vi også sikre kunderne kvalificerede serviceydelser fra vores egne Xerox-uddannede teknikere. 

 

 

 

 

 

 

 

HP

Digital Group er HP Managed Print Gold Specialist, hvilket er den højeste certificering en leverandør kan opnå indenfor HP's printdivision. Det er med til at sikre kunderne ekstra favorable prissætninger på både produkter, tilbehør og services.

 

 RICOH

Ricoh sælger og markedsfører egenproducerede soft- og hardwareløsninger indenfor digital dokumenthåndtering.

Ricohs mål er at gøre det enkelt for kunderne at kommunikere i hverdagen gennem brugervenlige løsninger, samt at tilbyde dokumenthåndteringer, der er skræddersyede til kunden, nu og i fremtiden.

 

 

KONICA MINOLTA

Digital Group A/S er en af de få virksomheder som er godkendt og certificerede til at sælge Konica Minoltas brede produktprogram samt tilhørende softwareløsninger. Vores samarbejde giver os den unikke mulighed for altid at sikre vores kunder den bedste serviceløsning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Øvrige producenter

   

Tilmeld Afmeld