Nørgård Mikkelsen

"Vi er naturligvis afhængige af maskiner, der lever op til meget strenge krav, fordi det er vores kernekompetence at levere professionelt materiale. Især er det vigtigt, at maskinerne kan levere en stor volumen, og så er vores krav til farvepræcision og teknologi 100% kompromisløst. Vi har altid den samme kontaktperson, og det er vigtigt, fordi maskinerne er en tillidssag – selvom bureauets nerve er den kreative afdeling, er maskinernes funktionalitet uundværlig for produktionen, og derfor er et godt samarbejde af stor betydning" udtaler Ulrik Buhl fra Nørgård Mikkelsen.

 

 

 

 

 


Fynbus

Jan Torp fra Fynbus siger: "Et at de væsentligste punkter, at fremhæve ved samarbejdet med Digital Group, er deres forståelse for, at det er os, der kender forretningen bedst. Fra starten har de vist indsigt i vores behov og givet os den vejledning, som betyder mest for os. Selvfølgelig er det vigtigst, at bussen kører til tiden, men printerene skal også køre efter planen, og Digital Group har sørget for en løsning uden forsinkelser og driftsstop".

 

 

 

 

  

 

P. Christensen

"Vi har samarbejdet med Digital Group siden 2002. Der har hele vejen igennem været en gensidig respekt og forståelse for hinandens forretningsområder. Digital Group yder en god, professionel og proaktiv service både i projekteringsfasen, ved implementering og ved den efterfølgende vedligeholdelse af vores 'maskinpark' " udtaler en tilfreds Jacob Burén fra

P. Christensen i Odense.  

 

 


 

 
 

 

 

 

Svendborg Brakes

Jan Meltesen fra Svendborg Brakes siger "at tillid er altafgørende for en virksomhed som vores. Derfor spurgte vi rundt i vores netværk, hvilken leverandør af print og kopi, som vi kunne have fuld tillid til. Digital Group blev nævnt flere gange, hvilket gjorde det naturligt for os at tage en snak med dem" - og slutter af med kommentaren "Det blev efterfølgende til et samarbejde - et valg vi ikke har fortrudt".

 
 
 
 
 
 
 

 

Tilmeld Afmeld